Medik8 Behandlingar

Känns din hud också grå och livlös såhär års? Få fantastisk lyster och spänst i huden med vår Medik8 kurbehandling. Är du nyfiken? Fråga våra hudterapeuter.

Oerhört effektiva Kemiska Peels från Medik8 som ger resultat utöver det vanliga. Vi har flera olika varianter och om du undrar vilken som passar just dig kan du höra av dig till oss på facebook eller telefon.

Kemisk Peeling är ett samlingsnamn för olika typer av syror som appliceras på huden under korta stunder för att reducera ålderstecken och förbättra hudstrukturen. Vetenskapen har gått framåt oerhört mycket de senaste åren och Medik8 använder sig av stabiliserade (Kiralt korrigerade) syror som reducerar irritationerna avsevärt.
Våra syror är extremt säkra trots det oerhört låga PH-värdet och den höga koncentrationen

Ansiktsbehandling Superlyx REKOMMENDERAS!
Unna dig en riktigt lång, lyxig och rogivande behandling. Den inleds med en lugnande rygg- och handmassage, sen följer vår längre ansiktsbehandling där vi hinner med både rengöring, Enzym peel, portömmning, specialprodukt, brynplock, massage, passande mask samt avslutande kräm. 
100 min - 1.195 kr

KEMISK PEEL

Age Peel 
53% syror med ett PH-värde på 2.2 reducerar rynkor, linjer och ålderstecken snabbt och effektivt.
Kurbehandling rekommenderas.
45 min - 1200 kr


Beta Peel 
49% syror med ett PH-värde på 2.2 reducerar akne, finnar och pormaskar snabbt och effektivt. Kurbehandling rekommenderas.
45 min - 1200 kr


White Peel 
50% syror med ett PH-värde på 2.2 reducerar ojämn pigmentering snabbt och effektivt. Kurbehandling rekommenderas.
45 min - 1200 kr


Eye Peel 
20% syror med ett PH-värde på 2.2 reducerar linjer under ögonen snabbt och effektivt. Kurbehandling rekommenderas.
45 min - 1200 kr


REKOMMENDERAS!
- Kurbehandling 6 gånger/ 45 min.- 6.600  kr
   (ord. pris 7.200 kr)


Ansiktsbehandling Klassisk
Vår grundliga ansiktsbehandling är en underbar upplevelse varje gång. Din hud står helt i fokus och terapeuten skräddarsyr behandlingen efter just dina behov. Rengöring, hudanalys, Enzym peel, portömmning, massage, passande mask och avslutande kräm.
60 min - 795 kr