Våra produkter
Här kan du läsa mer om våra olika märken vi säljer på salongen.
 

Exuviance

Vi har valt att arbeta med den amerikanska hudvårdsserien Exuviance som används av bl.a. dermatologer och plastikkirurger. Hos oss finns hela Exuviance-sortimentet så att du alltid kan underhålla din hud och hålla den fräsch och fin. Produkterna innehåller mycket exklusiva ingredienser och vi skräddarsyr alla behandlingar efter just din hud och dina behov. Exuviance hudvårdssystem har skapats speciellt för att tillgodose behoven hos dig som inte behöver söka vård hos en hudläkare, men som ändå vill utnyttja fördelarna med en medicinskt utvecklad hudvård.

Läs mer om Exuviance 
här!

Medik8

Vårt senaste tillskott på salongen - och vår nya storsäljare samt favorit! 

Medik8 har sin bas i England och producerar högkvalitativa hudvårdsprodukter med de bästa ingredienserna. Serumen är till exempel handgjorda på ett laboratorium i mycket små mängder för att ha bästa möjliga kvalitet ut till dig som konsument. Varumärket består av skräddarsydda linjer för specifika hudproblem som pigmenteringar, fina linjer, acne, torrhet, rodnad och mörka ringar under ögonen. Forskarteamet hos Medik8 representerar över 40 års samlad erfarenhet inom hudvård. 

Medik8 jobbar också för att minimera påverkan på vår miljö. Det är något som beaktas vid varje etapp i utvecklingen av produkterna, från den inledande forskningen till den slutliga tillverkningen. Deras produkter är dessutom förpackade i miljövänliga förpackningar som hjälper till att förhindra slöseri med papper. Få en fin hud samtidigt som du är snäll mot vår natur med Medik8. 

Läs mer om Medik8 här!

PÜR

PÜR är ett mineralsmink från USA och är välkända för att alla deras produkter innehåller mikroniserade mineraler av den absolut högsta kvalitén. PÜR är specialister på hud. Våra produkter är problemlösare som kompletterar dina befintliga hudvårdsprodukter och hjälper dig att uppnå ett naturligt vackert resultat – både med eller utan makeup. Med våra kompletta och trendriktiga färger, behöver du aldrig kompromissa med din personliga stil bara för att du vill se fräsch och naturlig ut.


Tänk dig en komplett makeupserie som:
• maximerar effekten av alla hudvårdsprogram 
• motverkar och förebygger svåra hudproblem 
• levererar kliniska resultat 
• ger allt detta utan att du behöver kompromissa det minsta med din personliga stil.

PÜR kunden är till alla som vill vara naturligt vackra och samtidigt ta hand om sin hud. Hen känner till de senaste skönhetstrenderna och förväntar sig produkter som inte bara ger ett fulländat resultat på utsidan, utan hen vill också att huden ska vara frisk och må bra. PÜRs produkter är till för alla hudtyper – genom hela livet.

Fritt från - kemiska färgämnen, talk, mineralolja, parfym, fillers, parabener och alkohol.

Läs mer om PÜR
här

MARC INBANE

NYHET!
MARC INBANE är en av de ledande aktörerna i ”brun-utan-sol” branschen. Produkterna ger en naturlig och fräsch färg och är därför förstahandsvalet för många modehus och stylister. Varumärket har redan vunnit många fina priser och säljs för närvarande i över 40 länder. Den lyxiga kollektionen rekommenderas av både frisörer, makeupartister, stylister och hudterapeuter.

Lite historia om Marc Inbane:
Efter att ha missat sin plan från Amsterdam Schiphols flygplats tillbringade grundarna Ingo, Bart och Nele tiden med att titta på förbipasserande. De märkte snabbt att utseende och hållning skiljde sig avsevärt för avresande och återvändande semesterfirare. Passagerarna på väg hem såg strålande, bruna och friska ut, vilket i sin tur hade en positiv effekt på deras hållning. Men våra hektiska, liv och begränsade soltimmar i vårt land gör det svårt att behålla denna hälsosamma semesterglöd. Och även om solen skulle skina, måste vi förhålla oss till dess skadliga UV-strålar. Med vår hektiska livsstil, begränsade soltimmar och skadligt UV-strålning på ena sidan och de strålande återvändande passagerarna på andra sidan, var idén om en naturlig solspray född: ett frisk och säkert sätt att få en naturlig och fräsch färg året runt.


INgo, BArt och NEle namn gav namnet MARC INBANE. Född 21 april 2012.

Sortimentet finns nu på salongen - in och shoppa! 

Comfort Zone

Vårt kroppsproduktsmärke på salongen. Comfort Zone har fantastiska kropps- och ansiktsprodukter som vårdar, reparerar och ger omdelbara samt långvariga resultat. Deras genomgående unika position garanteras av genuint, konsekvent och trendkänsligt arbete samt produktutveckling i egna laboratorier. Comfort Zone finns på många ledande internationella spa:n, lyxhotellkedjor, dagsspa:n samt salonger och nu även på vår egen. Dessa underbara kroppsprodukter använder vi även i våra spabehandlingar som du kan läsa mer om under fliken Spabehandlingar.

Comfort Zone är anslutna till organisationen LIFE GATE, ett eko-kulturellt nätverk där projektet ZERO IMPACT går ut på att sänka koldioxidutsläppen. Comfort Zone är övertygad om att alla kan bidra med något för att rädda vår planet. Comfort Zone bidrar till att skydda och återplantera skog och producerar t.ex. sina produkter med grön el. 

Läs mer om märket
här!

Depend

Depend Cosmetic AB startade i Sverige 1952 och var då pionjärer på den svenska marknaden inom hårbehandling och hudvårdsprodukter. I början på 1990-talet ändrade företaget fokus och ett omfattande arbete påbörjades för att utveckla nya produkter inom en ny produktkategori -naglar/nagelvård. Detta var starten till en succéresa som har tagit Depend Cosmetic AB från en anonym plats i Sverige till en världsaktör inom kosmetikabranschen.

På salongen säljer vi Depends minilack O2. Läs mer om märket
här

CND & Shellac

Shellac är ett permanent nagellack som håller i 3-4 veckor. Det är en blandning mellan gelé och nagellack; tunna färglager som härdas med hjälp av en UV-lampa. En Shellac-behandling innebär inget slitage på din naturliga nagel, utan ger dig istället en förstärkning och en helt felfri lackning i upp till 1 månad. Läs mer om våra nagelbehandlingar här

Vi säljer även CND's olika nagelprodukter på salongen. Topplack, RxX keratinolja, nagelolja, ridgefiller lack m.m. 

Läs mer om märket 
här